Alerg 21 de KM și îmi doresc să strâng donații pentru 4 scaune rulante! Donează și tu!

 

George Cristian Cernucan Fundatia Motivation

41.25% Complete
825 RON
Donations raised
2,000 RON
Target
9
Donations
I want to donate!

Pe 7 noiembrie iau startul primului meu semimaraton și voi alerga cei 21 de km cu multă determinare, pentru cauza Fundației Motivation!

Așa cum deja v-am obișnuit, voi alerga alături de prietenii mei din #TeamMotivation. Cu sau fără scaun rulant la purtător, cu toții alergăm ca să promovăm abilitățile persoanelor cu dizabilități și sportul în scaun rulant. Totodată, participarea la eveniment este o ocazie prin care strângem fonduri pentru scaune rulante, pe care Fundația Motivation le donează oamenilor care și-au pierdut mobilitatea. Astfel îi ajută să își recâștige mobilitatea și să iasă din izolare.

Îmi doresc să pot strânge 2000 RON, adică banii de care Motivation are nevoie pentru a putea dona 4 scaune rulante.

Nu lăsa pe mâine donația pe care o poți face acum. Timpul trece, faptele bune rămân!

Împreună punem în mișcare roțile schimbării!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Fondat în 2011, Maratonul Internațional al Municipiului Cluj-Napoca este cel mai mare eveniment de profil din regiune. Ediția nr. 10, ediție aniversară, va avea loc în weekendul 6-7 Noiembrie 2021 și va lua startul de pe Cluj Arena.Partenerul en titre al evenimentului și al probei maraton (42 km) este compania aeriană Wizz Air, iar partenerii curselor competitive sunt Hervis România (sem

 

9 Donations

Anonymous

75 RON
10 Nov 2021

Anonymous

75 RON
Bravo! Te susțin si astfel am ocazia sa sustin in continuare si libertatea de miscare!
08 Nov 2021

Elisabeta Ancuta Dunca

75 RON
Domnul sa va binecuvanteze!
06 Nov 2021
Mult succes, George!
06 Nov 2021

Andre Scott

150 RON
Go Team!
06 Nov 2021

Anonymous

150 RON
Mulțumesc pentru ocazia de a vă cunoaște!
05 Nov 2021
03 Nov 2021
03 Nov 2021
75 RON
03 Nov 2021