Eu alerg, tu donezi și împreună îi ajutăm pe tinerii cu dizabilități de la Fundația Motivation!

 

Luminita Vladescu Fundatia Motivation

51.666666666667% Complete
310 RON
Sumă strânsă
600 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Faptele bune nu au un număr limitat! Am ales să fiu voluntar în programul 12 Fapte Bune, programul de voluntariat Mega Image, unde lucrez de 3 ani.

Prin acțiunea de voluntariat am acceptat provocarea de a alerga 5 km pentru a strânge donații pentru Fundația Motivation.

Alergarea este o adevărată provocare pentru mine, deoarece nu sunt obișnuită cu acest tip de sport și efort fizic. Dar voi alerga cu multă determinare pentru a face o faptă bună. Îmi doresc ca voi, prietenii mei, să fiți alături de mine și să susțineți inițiativa cu donații.

Motivația mea este de a mobiliza donații de 600 lei, bani care vor veni în sprijinul celor 25 de tineri cu dizabilități intelectuale, medii și severe, care sunt în grija fundației de 20 de ani, când Motivation i-a luat din centre de plasament de stat. Poveștile acestora le poți afla aici: https://motivation.ro/povestile-tinerilor/

Mă bucur mult să am ocazia de a contribui puțin la aceste povești. Hai și tu alături de mine! Donează, pentru ca, împreună să #schimbămvieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fundația Motivation România este familie pentru 25 de tineri cu dizabilități intelectuale, medii și severe, pe care i-a luat din centre de plasament de stat când erau copii, în 2003.

EN:
The Motivation Romania Foundation is a family of 25 young people with intellectual disabilities, medium and severe, which we took from state placement centers when they were children, in 2003.

Din grijă față de comunitate, Mega Image a conceput programul intern de voluntariat 12 Fapte Bune. Astfel, angajații au posibilitatea de a se implica, în fiecare an, în cel puțin una dintre cele 12 acțiuni de voluntariat pentru comunitate, susținute de Mega Image. Și în 2022, Fundația Motivation România este una dintre cauzele din programul 12 Fapte Bune. Voluntarii Mega Image își

 

5 Donații

27 Jan 2022

Anonymous

100 RON
27 Jan 2022
27 Jan 2022
Go, Lumi, go! Felicitari!
27 Jan 2022
Un gest mic pentru niște oameni mari!
27 Jan 2022