Alerg pentru o viata activa si pentru bucuria persoanelor ce se deplaseaza in scaun rulant!

 

Liliana Balaceanu Fundația Motivation România

100% Complete
330 RON
Sumă strânsă
100 RON
Target
4
Donații

Salutare, tuturor!

Sunt Liliana Balaceanu si am acceptat provocarea Fundatiei Motivation de a alerga la Maratonul București, din 15 octombrie, pentru sustinerea persoanelor care se deplaseaza in scaun rulant.

Voi alerga 10.54 km la proba de maraton stafeta si imi propun sa strang suma de 3000 lei pentru aceasta cauza.

Fundatia Motivation desfasoara proiecte indraznete pentru recuperarea activa si un stil de viata independent al persoanelor cu dizabilitati, dar si pentru incurajarea practicarii sportului in scaunul rulant.

Va invit sa sustineti impreuna cu mine demersul Fundatiei Motivation prin donatii in contul acesteia, prin distribuirea acestui link, si, daca puteti, prin participarea la Maratonul Bucuresti, alaturi de noi.

Va multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

4 Donații

14 Oct 2017

Anonymous

130 RON
13 Oct 2017

Anonymous

20 RON
12 Oct 2017

Kitty

150 RON
Good luck for Sunday Lilisor !
12 Oct 2017