Alerg pentru că știu că ai nevoie de ajutor să îți recuperezi mobilitatea

 

Alexandru Mateescu Fundația Motivation România

63% Complete
630 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

Sunt Mateo și vreau să fiu mai aproape de oamenii cu dizabilități, care se deplasează în scaun rulant.

În perioada liceului am avut un accident sportiv care m-a imobilizat la pat o lună, după care am început să merg cu ajutorul cârjelor. Am avut șansa să mă recuperez total, dar de atunci am înțeles mai bine nevoile oamenilor care nu-și mai pot folosi o parte a corpului și care se deplasează cu scaun rulant.

Știu cât de greu este să-ți pierzi mobilitatea și că ai nevoie de ajutor pentru a putea merge mai departe. Știu că la Fundația Motivation oamenii sunt învățați să-și traiască viața din scaun rulant cât mai independent și cred în activitatea lor (http://motivation.ro/despre-noi/).

Pe 15 octombrie alerg la maratonul București, cursa populară și susțin cauza Fundației Motivation.

Mi-am propus să strâng 1000 lei și vă rog să mă susțineți.

Banii vor ajunge direct la Fundația Motivation și vor fi folosiți în programe de recuperare activă pentru oamenii care au avut accidente recente și care au devenit utilizatori de scaun rulant.

Viața este imprevizibilă!

Haideți să ajutăm oamenii cărora viața le-a dat o mare provocare atunci când au avut un accident care i-a adus în scaun rulant!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

6 Donații

Monica Florea

100 RON
13 Oct 2017
20 Sep 2017
07 Sep 2017
05 Sep 2017
04 Sep 2017
04 Sep 2017