Iulian Șerban - Fundatia Motivation

Bucuria Alergării cu prieteni care au sau nu scaune rulante la purtător

155 RON Donatii stranse
15.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am pornit Bucuria Alergării din drag de mișcare și sperând că un număr cât mai mare de oameni se vor alătura. Nu m-am gândit deloc cum vor arăta oamenii ăștia, ce alte pasiuni vor avea.. știam doar că alergarea ne poate aduce laolaltă. Grupul s-a extins și acum împărtășim mai mult decât pista de alergare: prietenie, bucurie, victorii. De multe ori, am avut alături de noi și prieteni în scaune rulante.

Anul trecut am alergat 42 de km în #TeamMotivation din #BucuriaAlergării, alături de oameni cu și fără scaune rulante, care aveau motivația de a le schimba altora viața în bine.
Știu sigur că super-puterea mea e aceea de a aduce oamenii împreună și sper să îmi iasă și de această dată, pentru o cauză bună: mobilitate pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. 

Vă chem alături de mine și de #TeamMotivation: eu alerg, voi donați orice sumă, ca să ajungem mai aproape de vieți schimbate în bine. Toate donațiile merg către Fondul Scaunelor Rulante, inițiat de Fundația Motivation. Fondul permite donarea de scaune rulante potrivite (ca dimensiune, tip, mediu de utilizare) pentru oamenii cu dizabilități locomotorii.

Știu de la prietenii mei că un scaun rulant poate să-ți devină prieten de nădejde și că, într-un fel, ține locul picioarelor, pentru cineva care are o dizabilitate. Hai să le redăm oamenilor libertatea de mișcare! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

10 Oct 2018

Miruuu

50 RON
Allez, allez, allez!
07 Sep 2018

Anonymous

50 RON
27 Aug 2018