Julia Vișan - Fundatia Motivation

Am nevoie să faceți echipă cu mine!

210 RON Donatii stranse
42% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Julia, iar anul acesta voi alerga pentru prima dată la un maraton pentru Fundatia Motivation!

Nu sunt o persoana activă, căreia să-i placă sportul, dar acum nu este vorba despre mine :). Alerg pentru ca oamenii care au nevoie de scaune rulante să poată trăi frumos… pentru că, indiferent de modul în care ne deplasăm, cu toții suntem campioni, în felul nostru!

În octombrie voi lua startul Cursei Populare de la Maratonul București!

Voi alerga 3 km cu multă determinare. Am două motivații puternice: Motivation și Elena, sora mea. Elena este una dintre persoanele care se află în scaun rulant, un model de bunătate, ambiție și perseverență.

M-am apropiat de Motivation în urmă cu trei ani, când eu și Elena am fost într-o tabără a fundației. A fost o experiență deosebită și am avut șansa să cunosc oameni în scaun rulant foarte sociabili, plini de veselie și gânduri pozitive.

Am nevoie să faceți echipă cu mine și împreună sa strângem 500 de lei!

Banii vor ajuta Fundația Motivation să le doneze scaune rulante oamenilor în nevoie! Sunt oameni cu povești emoționante, o lecție de viață pentru fiecare dintre noi!

Vă îndemn să faceți donații, fără să vă gândiți că ajutorul vostru ar putea fi poate mic! Orice ajutor este la fel de binevenit!

Și dacă vreți și voi să alergați alături de #TeamMotivation, dați-mi de veste! Se rezolvă :)!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

5 Donatii

Anonymous

45 RON
26 Aug 2018

Anonymous

75 RON
Am lucrat kinetoterapie cu Elena, sora Juliei! O familie minunata, Elena, un sufletel minunat care a avut nesansa de a nu experimenta mersul! Am ajutat-o si am sprijinit-o cu incredere totala in procesul de recuperare! Sunt alaturi de ea si aici! Succes Julia! Alaturi de tine, Elena!
23 Aug 2018

Anonymous

30 RON
22 Aug 2018
22 Aug 2018
22 Aug 2018