Andrei Lucian Anuțoiu - Fundatia Motivation

Alerg pentru ca oamenii să primeasca scaune rulante potrivite

585 RON Donatii stranse
58.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Andrei și de 2 ani fac parte din echipa Fundației Motivation.

În acest timp, am înțeles cat de important este pentru un om sa aibă scaunul rulant potrivit.

Pentru a putea înțelege mai bine ideea de scaun rulant potrivit, vă provoc sa faceti urmatorul exercițiu de imaginație: cum ar fi să alergi cu o pereche de pantofi mărimea 45 când tu porți 39? Probabilitatea să te împiedici de la primul pas e destul de mare :).

Alerg pentru ca oamenii să primeasca scaune rulante potrivite. Lipsa scaunelor rulante le îngrădește orizonturile, chiar dacă prin voința lor de fier ar putea cuceri cele mai înalte vârfuri.

Mi-am propus să strâng 1000 RON din donații.

Vă invit să donați și împreună să le dăm posibilitatea acestor oameni să își continue viața cât mai frumos.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Anonymous

75 RON
Mult succes în a schimba cât mai multe vieți.
11 Sep 2018
11 Sep 2018
Bravo Andrei!
07 Sep 2018

Anonymous

50 RON
07 Sep 2018

Anonymous

150 RON
05 Sep 2018

Zumik

30 RON
05 Sep 2018

Georgiana Duguleana

100 RON
01 Sep 2018

Anonymous

30 RON
01 Sep 2018