Mihaela și Sofia Vieru - Fundatia Motivation

Binele se face împreună!

460 RON Donatii stranse
46% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem Mihaela și Sofia, iar luna octombrie este o premieră pentru noi. Luăm startul cursei Jogging în Scutece la Maratonul București :)!

Sofia este un copil frumos și plin de energie. Eu, recunosc, nu sunt o persoană foarte activă. Singurul sport pe care îl fac cu multă bucurie și dăruire este “alergatul” în preajma Sofiei. Acea “alergare” continuă care nu te obosește...pentru că o faci pentru binele copilului tău.

Pentru binele copiilor cu dizabilități locomotorii, eu si Sofia facem echipă și alergăm 900 de metri cu multă determinare!

Alergăm pentru copilării pline de bucurie, indiferent de modul în care te deplasezi!

Vrem să strângem 1000 RON! Banii vor fi folosiți de Fundația Motivation pentru a putea dona scaune rulante copiilor în nevoie.

Binele se face împreună! Avem nevoie de ajutorul vostru prin donații și multe încurajări!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

29 Sep 2018
27 Aug 2018
150 RON
22 Aug 2018
22 Aug 2018
21 Aug 2018

Rebecca Nicolae

30 RON
21 Aug 2018