Alexandru Mateescu - Fundatia Motivation

Iau a doua oară startul cu #TeamMotivation pentru libertate de mișcare!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta iau startul pentru a doua oară alături de #TeamMotivation, la Maratonul București. Pe 14 octombrie, alerg pentru ca persoanele care au nevoie de un scaun rulant să primească unul potrivit pentru nevoile lor, ca să își ducă viața mai departe așa cum își doresc.

În perioada liceului am avut un accident sportiv care m-a imobilizat la pat o lună, după care am început să merg cu ajutorul cârjelor. M-am recuperat total, dar de atunci am înțeles mai bine nevoile oamenilor care nu-și mai pot folosi o parte a corpului și care se deplasează cu scaun rulant. Am prieteni în scaune rulante, am alergat la Maraton alături de persoane care folosesc scaune rulante și știu cât de important e să ai un echipament potrivit.

De aceea, vă îndemn să mă susțineți! 

Fondul Scaunelor Rulante este proiectul Fundației Motivation România care permite donarea de scaune rulante. Fiecare donație pe care o faceți aici ajunge în acest fond și le redă oamenilor libertatea de mișcare. 

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!