Alex Angelescu - Fundatia Motivation

Susținem Fundatia Motivation și independența de mișcare!

475 RON Donatii stranse
47.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Noi suntem Teo, Adela si Alexandra, iar pe 13 octombrie vom participa la primul nostru maraton, în această formulă.

Susținem Fundatia Motivation și independența de orice fel, inclusiv independența de mișcare!

Alergăm la cursa de Jogging în Scutece cu motivația de a face bine.

Ne propunem să strângem 1000 de lei pentru ca persoanele cu dizabilitati locomotorii să se bucure de scaune rulante performante și de toată susținerea pe care Fundația Motivation le-o poate oferi.

Imi doresc totodata să le transmit copiilor mei dragostea pentru sport, încrederea în oameni și credința că dacă vrei poți depăși orice bariere!

Vă invit și pe voi să ne susțineți și să donați, indiferent de sumă!

Mulțumim și ne vedem la maraton!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Alex Cantu

30 RON
14 Oct 2018
14 Oct 2018
13 Oct 2018
02 Oct 2018
SUCCES!
19 Sep 2018
Multa bafta!
20 Aug 2018
18 Aug 2018
Run, Alexandra & Co., run!
18 Aug 2018