Irina Penteleev - Fundatia Motivation

Ne revedem la start, de dragul mobilității!

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Irina, sunt kinetoterapeută și lucrez alături de utilizatori de scaune rulante.

Împreună am prescris scaune rulante, am organizat sesiuni de recuperare activă și am îndrumat alți oameni în scaune rulante spre o viață independentă, am înotat și am jucat baschet. Anul trecut, la Maratonul București, am alergat tot împreună, în #TeamMotivation, pentru independența celor care au ajuns în scaune rulante ca urmare a unor accidente.

Anul acesta, ne pregătim din nou de start, ca o echipă. Alergăm și strângem donații în Fondul Scaunelor Rulante, cel care ne permite să donăm echipamente de mobilitate potrivite, adaptate nevoilor utilizatorilor.

Am făcut multe cursuri și am citit mult despre importanța unui scaun rulant potrivit, dar mai mult decât toate acestea, experiența colegilor mei mă convinge în fiecare zi că un scaun rulant potrivit poate să te facă să uiți că ai o dizabilitate. Așa cum s-a întâmplat la maratonul de anul trecut, când am alergat în același ritm, așa cum se întâmplă când suntem pe teren, împreună, așa cum e firesc. 

Susține-mă cu o donație și alege să dăruiești libertate de mișcare!

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Anonymous

100 RON
22 Aug 2018