Iulian Meseșan - Fundatia Motivation

Dizabilitatea NU trebuie să însemne izolare!

590 RON Donatii stranse
59% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Chiar dacă prietenii mai cârcotași s-ar putea îndoi de afirmația mea, declar: de buna voie și nesilit de nimeni :), am răspuns afirmativ provocării de a alerga alături de #TeamMotivation la Maratonul București.

Recunosc totuși faptul că Iuliana, soția mea care lucrează la Motivation, a fost motorul deciziei mele. Bucuria care se vede pe chipul ei atunci când îmi povestește despre schimbarea pe care Motivation o aduce oamenilor în scaun rulant e greu de descris în cuvinte.

Cred în Fundația Motivation pentru că, prin Iuliana, e cumva parte din familia mea :).

Cunosc oameni care se deplasează cu scaune rulante și am o admirație aparte pentru puterea lor de a-și duce viața mai departe, după accidentele pe care le-au avut.

E greu și dureros să-ți imaginezi că azi mergi și poate de mâine, după un accident pe care l-ai putea avea, nu-ți mai poți folosi picioarele.

Scaunul rulant ține, cumva, locul picioarelor!

Alerg 10 km și îmi doresc să strâng 1000 RON, bani care se vor materializa în scaune rulante donate, bani care simbolizează libertate de mișcare!

Am nevoie să mă susțineți prin donații!

Dizabilitatea nu trebuie să însemne izolare!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

10 Donatii

go, go, baby Groot !
12 Oct 2018
Succes!
19 Sep 2018

Laura Mesesan

30 RON
Succes!
09 Sep 2018

Mamisa & Tatisu

100 RON
09 Sep 2018

Amalia Stamate

30 RON
28 Aug 2018

Alin Romeo Tenciuc

75 RON
Esti un baiat extraordinar!!! Mult succes
28 Aug 2018
21 Aug 2018

Anonymous

30 RON
20 Aug 2018

Anonymous

25 RON
20 Aug 2018
Succes!
14 Aug 2018