Svetlana Drăgușin - Fundatia Motivation

Alerg 10 km cu #TeamMotivation pentru libertate de mișcare!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În calitate de reprezentant al Federației Române de Baschet, am avut ocazia să coordonez evenimente de inițiere în baschet în scaun rulant pentru utilizatorii de scaune rulante, alături de Fundația Motivation România. Cred în abilitățile persoanelor cu dizabilități și în schimbarea în bine pe care o produce sportul.

Voi susține și voi încuraja participarea oricui își doreste la Maratonul Internațional București, alături de #TeamMotivation! Eu însămi m-am alăturat echipei fără să ezit și alerg în octombrie pentru a le reda libertatea de mișcare oamenilor în scaune rulante. Cred că sportul ajută persoanele cu dizabilități să ducă o viață independentă.

Îi încurajez pe toți să susțină echipa Motivation, alergând sau donând aici, pentru Fondul Scaunelor Rulante. Acesta permite donarea de echipamente de mobilitate adaptate nevoilor celor care le utilizează. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!