Dinica Trifan - Fundatia Motivation

Alergăm în familie ca să facem bine!

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Povestea familiei noastre a început la un maraton al Asociației SanaSport. Atunci ne-am cunoscut. Iată că, uneori, sportul este mai mult decât stil de viață sănătos. Sportul unește destine! :) Atunci eram doi, acum suntem patru: Costi, Alexa, Matei si Tudor.

Pe 13 octombrie participăm la primul maraton, în formulă completă, la cursa de Jogging în Scutece. Vrem ca minunile noastre să iubească sportul așa cum îl iubim și noi, să crească sănătos, să iubească și să își ajute semenii...si noi, părinții, trebuie sa fim un exemplu în acest sens.

Alergăm pentru a susține Fundația Motivation și independența de orice fel, inclusiv cea de mișcare!
Ne propunem să strângem 1000 lei pentru ca oamenii cu dizabilități locomotorii să se bucure de scaune rulante performante și de toată susținerea pe care Fundația Motivation le-o poate oferi.

Vă invităm să ne susțineți și să donați, indiferent de suma!
Mulțumim și ne vedem la maraton în scutecele!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

10 Oct 2018

Anonymous

75 RON
09 Oct 2018

Stanicel laurentiu-ionita corina

30 RON
08 Oct 2018

Anonymous

75 RON
Succes
28 Sep 2018

Anonymous

30 RON
17 Aug 2018
Mult succes!!!!!
17 Aug 2018

Anonymous

30 RON
Succes, familie frumoasa!
17 Aug 2018