Alergăm în familie ca să facem bine!

 

Dinica Trifan Fundația Motivation România

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Povestea familiei noastre a început la un maraton al Asociației SanaSport. Atunci ne-am cunoscut. Iată că, uneori, sportul este mai mult decât stil de viață sănătos. Sportul unește destine! :) Atunci eram doi, acum suntem patru: Costi, Alexa, Matei si Tudor.

Pe 13 octombrie participăm la primul maraton, în formulă completă, la cursa de Jogging în Scutece. Vrem ca minunile noastre să iubească sportul așa cum îl iubim și noi, să crească sănătos, să iubească și să își ajute semenii...si noi, părinții, trebuie sa fim un exemplu în acest sens.

Alergăm pentru a susține Fundația Motivation și independența de orice fel, inclusiv cea de mișcare!
Ne propunem să strângem 1000 lei pentru ca oamenii cu dizabilități locomotorii să se bucure de scaune rulante performante și de toată susținerea pe care Fundația Motivation le-o poate oferi.

Vă invităm să ne susțineți și să donați, indiferent de suma!
Mulțumim și ne vedem la maraton în scutecele!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

7 Donații

10 Oct 2018

Anonymous

75 RON
09 Oct 2018

Stanicel laurentiu-ionita corina

30 RON
08 Oct 2018

Anonymous

75 RON
Succes
28 Sep 2018

Anonymous

30 RON
17 Aug 2018
Mult succes!!!!!
17 Aug 2018

Anonymous

30 RON
Succes, familie frumoasa!
17 Aug 2018
Dinica Trifan : Fundația Motivation România
Alergăm în familie ca să facem bine!