Oana Campanie - Fundatia Motivation

Alerg pentru o viață trăită fain și cu demnitate

1,050 RON Donatii stranse
52.5% Complete
2,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

După ce i-am zis Iulianei că o să alerg în octombrie pentru Fundația Motivation (http://motivation.ro ), am realizat că eu nu știu oameni în scaune rulante. Nu-i prea văd nici pe stradă. Nu-i văd nici la piață, nici prin parc, nu-i văd prin stații și librării. Nu-i văd la lift, la bancă, la școală. Nu-i văd nici măcar ieșind din mașinile parcate pe locurile special rezervate persoanelor cu dizabilități.

Ei sunt și sunt cu miile, dar le este de la greu spre imposibil să se deplaseze. Din lipsă de trotuare libere, din lipsa de bun simț a șoferilor care ocupă locurile special rezervate, din lipsă de rampe și nu în ultimul rând din lipsă de scaune rulante.

Nu-s în măsură să definesc normalitatea unei vieți, dar știu câteva lucruri care ne aduc bucurie în tot haosul. La multe din aceste bucurii cei care nu se mai pot deplasa nu au acces, iar noi suntem la o aruncătură de băț de a schimba treaba asta. Eu una tre’ să arunc bățul ăla vreo 10 k, iar voi ne puteți sprijini financiar până în octombrie, din suma strânsă urmând să fie donate scaune rulante celor care au atâta nevoie de ele.

Ne vedem în octombrie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Spor la alergat!
09 Sep 2018
625 RON
Mult success in atingerea obiectivului. Implicarea e nepretuita, la fel si bucuria de a reda o urma de normalitate!
31 Aug 2018

A stranger

300 RON
17 Aug 2018
Mult succes Oană dragă!
17 Aug 2018