Andrei Ene - Fundatia Motivation

Ajută-mă cu o donație și dăruiește libertate de mișcare!

355 RON Donatii stranse
35.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Vă transmit aprecierea mea și stima pentru faptul că ați ajuns până aici și citiți aceste rânduri.

Sunt un simplu individ .. un bărbat, soț și inginer care aleargă pentru un scop superior, pentru oameni care merită stimă și tratament egal în ciuda faptului că, la acest moment, viața nu s-a dovedit a fi justă și și-au pierdut mobilitatea prin diferite accidente sau afecțiuni medicale.

Cu părere de rău spun că nu am avut dintotdeauna acest spirit de egalitate și această viziune de ajutorare, ci a trebuit la rândul meu să trec prin probleme similare pentru a conștientiza dezechilibrul și izolarea ce urmează în urma unei astfel de probleme.

Dar sunt aici acum!

Și am nevoie de susținerea ta pentru a oferi o șansă în plus la o viață egală, independentă acestor oameni extraordinari care au nevoie de scaune rulante!

Ajută-mă cu o donație și dăruiește libertate de mișcare!

Împreună schimbăm vieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

5 Donatii

12 Oct 2018
12 Oct 2018
Succes!
11 Oct 2018

Anonymous

75 RON
11 Oct 2018

Anonymous

75 RON
11 Oct 2018