Ajută-mă cu o donație și dăruiește libertate de mișcare!

 

Andrei Ene Fundația Motivation România

35.5% Complete
355 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vă transmit aprecierea mea și stima pentru faptul că ați ajuns până aici și citiți aceste rânduri.

Sunt un simplu individ .. un bărbat, soț și inginer care aleargă pentru un scop superior, pentru oameni care merită stimă și tratament egal în ciuda faptului că, la acest moment, viața nu s-a dovedit a fi justă și și-au pierdut mobilitatea prin diferite accidente sau afecțiuni medicale.

Cu părere de rău spun că nu am avut dintotdeauna acest spirit de egalitate și această viziune de ajutorare, ci a trebuit la rândul meu să trec prin probleme similare pentru a conștientiza dezechilibrul și izolarea ce urmează în urma unei astfel de probleme.

Dar sunt aici acum!

Și am nevoie de susținerea ta pentru a oferi o șansă în plus la o viață egală, independentă acestor oameni extraordinari care au nevoie de scaune rulante!

Ajută-mă cu o donație și dăruiește libertate de mișcare!

Împreună schimbăm vieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

5 Donații

12 Oct 2018
12 Oct 2018
Succes!
11 Oct 2018

Anonymous

75 RON
11 Oct 2018

Anonymous

75 RON
11 Oct 2018
Andrei Ene : Fundația Motivation România
Ajută-mă cu o donație și dăruiește libertate de mișcare!