Diana Cașu - Fundatia Motivation

Hai cu noi pentru copilării fericite!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Noi suntem Victor & Diana și în octombrie vom participa la Bucharest Marathon, pentru a susține cauza Fundației Motivation, libertatea de mișcare a oamenilor care au nevoie de scaune rulante.

Victor va face senzație la cursa Jogging în scutece, iar eu voi fi susținătoarea lui numărul 1 :).

Dacă doriți să ne fiți alături în această cursă, o puteți face printr-o donație!

Ne dorim să alergăm și să strângem 1000 lei, bani care vor fi folosiți de Motivation pentru a dona scaune rulante copiilor cu dizabilități locomotorii.

Binele se face împreună!

Hai cu noi pentru copilării fericite, indiferent de modul de deplasare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!