Claudiu Fometescu - Fundatia Motivation

Alerg cu #TeamMotivation pentru libertate de mișcare!

530 RON Donatii stranse
53% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt sportiv, antrenor și tată și în oricare dintre aceste calități încurajez sportul. Cred că sportul educă, disciplinează și te ajută să depășești limite – și fizic, și psihologic. Experiența mi-a arătat de fiecare dată că așa stau lucrurile. Nu e prima dată când alerg la Maratonul București, dar la ediția aceasta am o motivație suplimentară: susțin cauza Motivation și independența persoanelor în scaun rulant.

Îmi încurajez prietenii să se alăture inițiativei ca alergători sau donatori. Fondurile strânse de #TeamMotivation prin participarea la Maratonul București se vor concretiza în scaune rulante donate celor care au nevoie de ele pentru a ieși din izolare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Mult succes!
21 Dec 2018
17 Sep 2018
Bafta
17 Sep 2018
100 RON
Succes, Fome si Erika!
10 Sep 2018