Anca Grigorie - Fundatia Motivation

Alerg pentru o șansă a oamenilor în scaune rulante!

225 RON Donatii stranse
22.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună!

Sunt Anca și de curând m-am alăturat #TeamMotivation.

În octombrie alerg la Maratonul București, Cursa Populară, pentru ca oamenii cu dizabilități locomotorii să aibă o șansă la independență și mișcare. Pentru asta, au nevoie de scaune rulante.

Sunt oameni frumoși de la care în fiecare zi învăț o lecție.

Pentru ei mi-am propus să strâng 1000 lei, bani prin care Fundația Motivation le poată dona scaune rulante performante.

Vă invit să mă susțineți în acest proiect prin donarea oricărei sume, pentru o șansa la fericire! 

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

Anonymous

75 RON
21 Sep 2018
Multa bafta,Ancuta!
20 Sep 2018
Bafta, Anca!
18 Sep 2018