Alexandra Barteș - Fundatia Motivation

Alerg pentru a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor care au nevoie de susținere!

430 RON Donatii stranse
43% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Iubesc oamenii și vreau să îi văd fericiți!

În octombrie alerg la Maratonul București pentru a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor care au nevoie de susținere, nefiind doar efort fizic ci și ajutor necondiționat. Vreau să le arăt că au pe cine conta!

În felul acesta susțin Fundația Motivation, care vine în întâmpinarea oamenilor care au nevoie de scaune rulante, prin proiectul Fondul Scaunelor Rulante (aici găsiți descrierea proiectului).

Sunt persoane care au trecut prin accidente auto, de înot, de muncă, etc., și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de sprijin și încredere să își recapete independența. Noi chiar îi putem ajuta.

Sunt sigură că vom face echipa bună și de aceea dorința mea este să strângem minim 1000 RON, bani care se vor materializa în scaune rulante donate.

Orice ajutor din partea ta, oricât de mic, duce la fapte mari!

Fii parte din echipa mea și arată că îți pasă de oamenii din jurul tău!

Doneaza cu drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Anonymous

50 RON
10 Oct 2018

Anonymous

50 RON
08 Oct 2018

Anonymous

75 RON
Bafta!
19 Sep 2018
Hai Alina!...
17 Sep 2018

Cristina

50 RON
Succes, Alina!
12 Sep 2018
11 Sep 2018

Anonymous

50 RON
11 Sep 2018
Spor și mult succes!
21 Aug 2018