Alerg pentru a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor care au nevoie de susținere!

 

Alexandra Barteș Fundația Motivation România

43% Complete
430 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Iubesc oamenii și vreau să îi văd fericiți!

În octombrie alerg la Maratonul București pentru a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor care au nevoie de susținere, nefiind doar efort fizic ci și ajutor necondiționat. Vreau să le arăt că au pe cine conta!

În felul acesta susțin Fundația Motivation, care vine în întâmpinarea oamenilor care au nevoie de scaune rulante, prin proiectul Fondul Scaunelor Rulante (aici găsiți descrierea proiectului).

Sunt persoane care au trecut prin accidente auto, de înot, de muncă, etc., și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de sprijin și încredere să își recapete independența. Noi chiar îi putem ajuta.

Sunt sigură că vom face echipa bună și de aceea dorința mea este să strângem minim 1000 RON, bani care se vor materializa în scaune rulante donate.

Orice ajutor din partea ta, oricât de mic, duce la fapte mari!

Fii parte din echipa mea și arată că îți pasă de oamenii din jurul tău!

Doneaza cu drag!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
10 Oct 2018

Anonymous

50 RON
08 Oct 2018

Anonymous

75 RON
Bafta!
19 Sep 2018
Hai Alina!...
17 Sep 2018

Cristina

50 RON
Succes, Alina!
12 Sep 2018
11 Sep 2018

Anonymous

50 RON
11 Sep 2018
Spor și mult succes!
21 Aug 2018
Alexandra Barteș : Fundația Motivation România
Alerg pentru a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor care au nevoie de susținere!