Andreea Radu - Fundatia Motivation

Alerg pentru o cauză bună - independența oamenilor în scaune rulante!

245 RON Donatii stranse
24.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună! Anul acesta am hotărât să alerg la primul meu maraton!

Well, aproape maraton :). În octombrie voi alerga Cursa Populară a Maratonului București cu multă determinare și mi-aș dori să fiți alaturi de mine în această cursă frumoasă!

Care este motivația mea?

Cunosc activitatea Fundației Motivation, știu proiectele frumoase pe care le implementează și cred cu tarie în impactul pozitiv și real pe care acestea îl generează (aici vă puteți convinge și voi).

Vă invit să SUSȚINEM ÎMPREUNĂ programul Fondul Scaunelor Rulante, prin care Motivation finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament.

Cred că împreună putem strânge suma de 1000 lei, care reprezinta 2 scaune rulante donate. Mai important decât atat, donațiile voastre reprezintă un prim pas către libertatea de mișcare și viața independentă pentru persoanele cu dizabilități locomotorii!

Vă multumesc tare mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

22 Aug 2018
Succes Andreea!
22 Aug 2018
22 Aug 2018
Cu drag de oameni!
21 Aug 2018
21 Aug 2018

Anonymous

30 RON
21 Aug 2018

Anonymous

30 RON
21 Aug 2018

Anonymous

30 RON
21 Aug 2018