Bogdan Mihăilă - Fundatia Motivation

Donează indiferent de sumă și ajută un om să primească scaunul rulant potrivit!

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În octombrie sunt prezent la Maratonul București!

Nu sunt în cea mai bună condiție fizică dar voi alerga cu mai multă motivație și determinare și îmi propun să trec finish-ul Cursei Populare pentru o cauză nobilă, cauza Fundație Motivation.

Alerg și îmi propun să strâng fonduri pentru proiectul Motivation, Fondul Scaunelor Rulante (aici găsiți și voi detaliile).

Eu alerg, dar am nevoie de susținerea voastră pentru ca împreună să strângem 1000 lei, bani care se vor materializa în scaune rulante donate oamenilor cu dizabilități locomotorii.

Donează indiferent de sumă și ajută un om să primească scaunul rulant potrivit!

Sunt oameni care au trecut prin accidente rutiere, de înot, căderi de la înălțime! Și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de scaune rulante pentru a-și relua viața!

Hai cu mine să Punem în Mișcare Roțile Schimbării!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

Mult succes!
03 Sep 2018