Franco Godini - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation și susțin autonomia oamenilor în scaun rulant!

220 RON Donatii stranse
22% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am răspuns cu drag propunerii de a mă implica și de a suține cauza Fundației Motivation, alergând la Maratonul București din octombrie. Voi alerga la Cursa Populară, motivat de gândul că așa pot sprijini copiii și adulții care au nevoie de scaune rulante să-și ducă viața mai departe după accidentele pe care le-au avut, așa cum este firesc.

Am aflat cu tristețe cum unii oameni au ajuns să folosească scaun rulant din cauza unor accidente banale. Viața este imprevizibilă și mobilitatea fiecaruia dintre noi poate depinde, la un moment dat, de un scaun rulant.

Până pe 13 octombrie, mi-am propus să strâng 1000 de lei pentru a sprijini normalitatea. Banii vor fi folosiți de Motivation pentru a putea dona scaune rulante. Detalii despre proiectul lor găsiți aici.

Am nevoie de sprijinul vostru pentru că orice donație contează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Anonymous

30 RON
28 Sep 2018
25 Sep 2018
Succes si felicitari! :)
24 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Mult succes!
17 Sep 2018

Anonymous

30 RON
10 Sep 2018
Felicitari, Franco!
27 Aug 2018
24 Aug 2018