Ramona Sandu - Fundatia Motivation

Fii aproape de noi în această cursă de suflet!

140 RON Donatii stranse
14% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem Ramona & David și în octombrie vom lua stratul Maratonului București.

Alergăm cu drag de oameni și susținem cauza Fundației Motivation.

David a fost de acord cu participarea sa la Cursa Copiilor, deși nu este foarte atras de activitățile sportive. Însă motivația lui este de admirat. A înțeles că, alergând, poate să ajute copii care nu se pot deplasa să primească scaune rulante. Iar pentru noi, părinții lor, este o bucurie să vedem că David, la 12 ani, este dornic de a face fapte bune.

Eu voi alerga cei 3 km de la Cursa Populară cu gândul la reușitele tuturor oamenilor în scaun rulant pe care i-am cunoscut în cei 11 ani de când lucrez la Motivation. Sunt oameni de la care am învățat cât de important este să te bucuri de fiecare moment al vieții.

Noi alergăm dar avem nevoie de încurajările voastre!

Vrem să strângem 1000 lei, bani care vor fi folosiți de Motivation pentru a dona scaune rulante.

Donează indiferent de sumă și fii aproape de noi în această cursă de suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

22 Oct 2018