Florentina Stan - Fundatia Motivation

Fii generos și dăruiește iubire, empatie, speranță, încredere și optimism, în cantități nelimitate!

250 RON Donatii stranse
25% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună ziua tuturor,

Sunt Florentina și de ceva vreme fac parte dintr-o familie mare și frumoasă, dedicată și generoasă: familia Motivation.

Ea are un sens și un țel: să ajute cât mai mulți oameni cu dizabilități locomotorii, oferindu-le pe lângă fotoliul rulant (care le asigură independența deplasării) și demnitate, dragoste, sentimentul importanței și al valorii personale, ocazia de a privi viața și din altă perspectivă, dar mai ales dovada că un alt drum se deschide, de acolo, din locul unde un altul s-a încheiat atât de dramatic.

Am colegi în scaun rulant de la care învăț zilnic să nu mă plâng, să “merg” mai departe (și eu chiar pot, cu propriile picioare), dar mai ales să mă bucur și să traiesc deplin fiecare moment al vieții.

Astfel m-am hotărât să dau o mână de ajutor (folosindu-mi picioarele) și pe 13 octombrie voi alerga Cursa Populară a Maratonului București, cu credința că voi strânge din donații suma de 1000 lei, care va aduce, cu siguranță, multă bucurie și va alina tot pe-atâta suferință, unor copii.

Fii generos și tu, și dăruiește din preaplinul inimii tale: iubire, empatie, speranță, încredere și optimism, în cantități nelimitate!

Limitează doar donația în bani, la cât consideri tu!

Câtuși de puțin, contează mult!

Și dacă tot vorbeam de generozitate, te rog să transmiți acest mesaj și prietenilor tăi, dându-le astfel ocazia de a face un lucru minunat, cu dublu impact: participarea la maraton (benefică pentru sănătate) și bucuria sufletească simțită știind că au ajutat un alt suflet aflat în impas.

Multumesc,
Florentina

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

2 Donatii

Anonymous

100 RON
Succes!
12 Oct 2018
11 Oct 2018