Andreea Manea - Fundatia Motivation

Donează pentru scaune rulante! Donează pentru libertatea de mișcare a oamenilor cu dizabilități!

835 RON Donatii stranse
83.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În octombrie voi lua startul Maratonului București și alerg pentru cauza Fundației Motivation (despre care puteți citi și voi pe www.motivation.ro).

Îmi doresc să pot ajuta oamenii cu dizabilități locomotorii să primească scaune rulante de calitate și astfel să-și recapete mobilitatea și să-și ducă viața mai departe, după accidentele în care au fost implicați.

Provocarea nu este să alerg cursa de 10 km, ci să strâng 1000 lei pentru scaune rulante potrivite care să fie donate către oameni. Iar aici am nevoie de susținerea voastră!

Fiecare dintre noi poate ajuta, important e sa luăm inițiativa!

Donează pentru scaune rulante! Donează pentru libertatea de mișcare a oamenilor cu dizabilități!

#sharingiscaring 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Anonymous

300 RON
O echipa minunata, felicitari!
18 Oct 2018

DR

100 RON
Succes!
24 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Baftaa!
18 Sep 2018
17 Sep 2018
#putemajuta
12 Sep 2018

alina b

30 RON
mult succes, andreea! te pup!
05 Sep 2018
04 Sep 2018