Ana-Maria Tamla (Acatrinei) - Fundatia Motivation

Citiți, dați mai departe și donați pentru Fondul Scaunelor Rulante! Mulțumesc!

325 RON Donatii stranse
32.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună tuturor!

Sunt Ana și în octombrie voi alerga 10 km la Maratonul București pentru a susține #TeamMotivation și Fondul Scaunelor Rulante (despre care puteți citi aici).

Închipuiți-vă doar cum ar fi sa nu vă puteți deplasa, să aveți constant nevoie de ajutor, să nu vă puteți bucura de lucrurile foarte simple precum un drum la magazinul din colț sau o plimbare în parc.

Dacă e dificil de închipuit, gândiți-vă că sunt persoane care trăiesc asta zi de zi, pentru că în urma unor situații nefericite, nu se mai pot deplasa. Un scaun rulant schimbă total viața unei persoane care și-a pierdut mobilitatea, îi redă libertatea de mișcare, independența și sentimentul că lucrurile pot fi “ca înainte”.

Deși se deplasează cu scaunul rulant, să nu uităm că sunt persoane ca mine și ca tine, cu hobbyuri și vise, cu job dar mai ales cu responsabilități...oameni care trebuie își regândească toată viața astfel încât accentul să fie în continuare pe abilitățile lor și nu pe dizabilitate și piedicile care vin cu aceasta.

Alerg și îmi doresc să pot strânge 1000 lei, bani care vor fi folosiți de fundația Motivation pentru a dona scaune rulante. Ajută-mă cu o donație pentru ca împreună să putem reda persoanelor cu dizabilități șansa la normalitate și independentă!

Vă mulțumesc tuturor celor care citiți, dați mai departe și donați pentru Fondul Scaunelor Rulante.

#împreunăpunemîn mișcareroțileschimbării #susținFondulScaunelorRulante


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

14 Oct 2018
20 Sep 2018

Anonymous

75 RON
07 Sep 2018