Gabriela Dan - Fundatia Motivation

Alerg ca să le fac viața mai bună oamenilor care au nevoie de scaune rulante!

395 RON Donatii stranse
39.5% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună tuturor!

Sunt Gabriela și anul acesta alerg pentru prima dată, alături de #TeamMotivation,  la Maratonul București, pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Acum trei ani am cunoscut oameni minunați, cu și fără dizabilități, în cadrul unei tabere organizate de Fundația Motivation, oameni deosebiti și foarte optimiști cu care înca mai țin legătura. Mă bucur că am avut ocazia să îi cunosc și să creăm amintiri de neuitat!

Deplasarea oamenilor cu dizabilități locomotorii depinde 100% de scaunul rulant.

Este momentul să acționăm!

Eu alerg și susțin proiectul Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante (despre care puteți citi și voi aici). Ajutați-mă să strâng suma de 1000 de lei pentru a le face o viața mai bună oamenilor care au nevoie de scaune rulante! Cu fiecare sumă donată, indiferent cât de mică, suntem mai aproape de ceea ce ne-am propus.

În cazul în care doriți să alergați împreună cu mine cei 3 km ai Cursei Populare,  pe data de 13 octombrie, nu ezitați să mă contactați!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Andrei

50 RON
Felicitări si multă baftă sâmbătă!
11 Oct 2018
08 Oct 2018

Tudorița Drăghici

15 RON
24 Sep 2018
13 Sep 2018
12 Sep 2018
Sunt alături de voi!
05 Sep 2018
SUCCES!
03 Sep 2018