Cătălin Cană - Fundatia Motivation

De dragul libertății de mișcare a oamenilor care au nevoie de scaune rulante, vă invit să mă susțineți prin donații!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!
Sunt Catălin și în octombrie voi alerga la Cursa Populară a Maratonului București pentru a susține Fundația Motivation și proiectul Fondul Scaunelor Rulante, care își propune donarea anuală a peste 1000 de scaune rulante de calitate oamenilor cu dizabilități locomotorii.

Lucrez în echipa Motivation și în fiecare zi zeci de scaune rulante trec prin mâinile mele. Știu, atât din prisma jobului cât și din interacțiunea zilnică cu colegii mei care au dizabilități locomotorii cât de important este scaunul rulant pentru un om care și-a pierdut mobilitatea. Împreună cu ceilalți colegi ai mei, am grijă ca fiecare să primească scaunul rulant potrivit nevoilor sale.

Participarea mea la maraton vine la pachet cu 2 provocări !
Aceea de a trece finish-ul cursei și de a reuși să strang 1000 lei, bani care vor fi folosiți de Fundația Motivation pentru a dona scaune rulante.

De dragul libertății de mișcare a oamenilor care au nevoie de scaune rulante, vă invit să mă susțineți prin donații!
Fiecare 100 de Euro din Fondul Scaunelor Rulante redau mobilitatea unui om în scaun rulant!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!