Cătălin Săndulache - Fundatia Motivation

Alerg cu INIMA pentru persoanele cu dizabilități locomotorii!

551 RON Donatii stranse
55.1% Complete
1,000 RON Target
10 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut!

Sunt Cătălin și în Octombrie alerg primul meu maraton și pentru al doilea an susțin cauzele Fundației Motivation. Anul acesta, pe 14 Octombrie, voi alerga la Bucharest Marathon pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, care au nevoie de ajutorul nostru.

În 2017, familia Motivation a redat încrederea și speranța într-un trăi independent pentru mai mult de 4.000 de persoane cu dizabilități din România. În 2018, ei își propun să pună în mișcare Roțile Schimbării printr-un program de consolidare a Fondului Scaunelor Rulante, cel care face posibilă, an de an, donarea a peste 1.000 de scaune rulante de calitate persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Astfel, am ales să mă implic activ pentru susținerea acestei cauze donând 1 ron pentru fiecare kilometru din cei 42 pe care îi voi alerga și cred cu tărie că voi reuși să mai conving incă 10 prieteni  să ma urmeze.

Ajută-mă și tu să le dăm o mană de ajutor!

Prin donația ta putem să creștem numărul scaunelor rulante donate anual celor care au nevoie de ele pentru a ieși din izolare.

Împreună punem în mișcare Roțile Schimbării!

“Mi-a părut rău de mine însumi fiindcă nu aveam pantofi-pană când am întâlnit un om care nu avea picioare.”- Proverb Persan


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

10 Donatii

15 Oct 2018
51 RON
Pentru picioarele tale și roțile lor :)
14 Oct 2018
BRAVO CATA!
21 Sep 2018
bravo!!!
10 Sep 2018
Felicitari pentru implicare!
05 Sep 2018

Anonymous

50 RON
05 Sep 2018
50 RON
Succes Cata!
04 Sep 2018
Run, Cata, run!!!
03 Sep 2018
33 RON
Succes!
03 Sep 2018
42 Km = 1 sansa redata la libertate si independenta locomotorie
03 Sep 2018