Ionuț, Dragoș și Mihai - Fundatia Motivation

Suntem străini până în momentul în care o cauză ne aduce împreună. Donează orice sumă și hai cu noi în cursa binelui!

50 RON Donatii stranse
2.5% Complete
2,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Noi suntem Ionuț, Dragoș și Mihai, colegi și totodată prieteni :)!

Anul acesta luăm stratul Maratonul București și vom alerga pentru un scop caritabil. Susținem Fundația Motivation și oamenii care si-au pierdut mobilitatea (în diferite accidente auto, de inot, caderi de la înălțime etc.) și acum au nevoie de scaune rulante pentru a se deplasa.

De mult timp ne dorim să alergăm împreună și ne bucurăm că prin participarea noastră la maratonul de anul acesta putem aduce bine în viața oamenilor cu dizabilități locomotorii.

În octombrie, provocarea noastră va fi să terminăm cu brio cursele la care ne-am înscris. Pe voi, prietenii noștrii, vă provocăm să ne fiți alături și să ne ajutați cu donații. Vrem să strângem suma de 2000 RON, bani care vor ajunge la Fundația Motivation și care vor fi folosiți pentru a dona scaune rulante performante persoanelor care au nevoie de acestea.

Suntem străini până în momentul în care o cauză ne aduce împreună!

Donează orice sumă și hai cu noi în cursa binelui!

#dizabilitateanuînseamnaexcluderesocială

Vă mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

05 Sep 2018