Motivation - Roțile Schimbării - Fundatia Motivation

Punem în mișcare roțile schimbării pentru scaune rulante potrivite!

750 RON Donatii stranse
37.5% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

#TeamMotivation aduce la startul Maratonului București utilizatori de scaune rulante care au depășit obstacolele asociate dizabilității. Cu toții aleargă pentru a demonstra abilitățile persoanelor cu dizabilități și pentru a le da șansa și altor utilizatori de scaune rulante să se bucure de libertate de mișcare și independență.

#TeamMotivation - Roțile Schimbării înseamnă:

Fane - cel mai experimentat tehnician de scaune rulante din echipa Motivation. Este alături de noi de mai bine de 10 ani și din mâna lui au ieșit sute de adaptări de scaune rulante, pentru ca echipamentele de mobilitate pe care le folosesc oamenii să fie corespunzătoare și sigure.

”Și noi la rândul nostru am avut nevoie de scaune rulante care să fie conforme cu nevoile noastre. Alerg alături de colegii mei la Maratonul București, pentru ca și alți oameni aflați la început de drum în scaun rulant să aibă parte de sprijinul pe care l-am primit și eu și care m-a ajutat să devin așa cum sunt azi.”

Cătălin P. a devenit utilizator de scaun rulant în urmă cu 27 de ani, ca urmare a unui accident produs în joacă. E pasionat de mașini, de condus și de călătorii. În ultimii ani, a participat frecvent la evenimente de baschet adaptat și alergare. 

”Am descoperit că în viață de lovești de multe încercări, dar și că poți să le treci pe toate. Eu am reușit să fac asta, până acum, și cred că oricine poate să găsească drumul spre o viață firească și independentă în scaun rulant, cu îndrumarea potrivită. Alerg pentru primul pas spre libertatea de mișcare - scaune rulante adaptate nevoilor utilizatorilor.”

Costin este unul dintre cei mai experimentați instructori de viață independentă ai Motivation. A devenit utilizator de scaun rulant la 14 ani, ca urmare a unui plonjon în apa care trecea prin satul în care-și petrecea vacanța de vară, la bunici. De atunci, a absolvit studii post-universitare, și-a dezvoltat pasiunea pentru IT și a îndrumat sute de oameni pe drumul spre viață independentă.

”Folosirea unui scaun rulant nu este o scuză pentru renunțarea la planuri. Am învățat asta de-a lungul anilor mei la Motivation. Acum, pot să zic că fac toate lucrurile care îmi plac și că scaunul meu rulant mi-e prieten de nădejde. Alerg pentru ca alți oameni aflați la început de drum în scaun rulant să primească echipamente care să le permită să funcționeze, așa cum e firesc.”

Cătălin C. este din Bistrița Năsăud, este căsătorit și are 2 copii. Nu îi place să se plângă și face totul cu dăruire și cu multă energie.

”Scaunul meu rulant reprezintă în acest moment picioarele mele. Iubesc să alerg, toată viața mea am fost un om foarte energic și am rămas așa și după ce am început să folosesc un scaun rulant, acum mai bine de 15 ani. Limitele sunt puse de creierul uman și eu cred că tot noi putem să le depășim, dacă ne propunem acest lucru. Îmi doresc să aduc alături de noi donatori, ca să le dăm șansa și altor utilizatori de scaun rulant să realizeze că viața este frumoasă.”

 Valer C.

”Scaunul rulant trebuie să fie potrivit utilizatorului, ca să poată să aibă o viață activă. Pentru mine, e important să am un scaun rulant potrivit, ca să depășesc borduri, să mă mișc și să-mi fac toate treburile. Alerg din plăcere la Maratonul București și ca să sprijin alte persoane aflate în situații asemănătoare cu a mea să primească scaune rulante potrivite pentru ei.”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

26 Oct 2018

Anonymous

50 RON
16 Oct 2018

Anonymous

300 RON
Pentru Catalin Creangă
08 Oct 2018
04 Oct 2018
La cat mai multi kilometri!
03 Oct 2018

Anonymous

100 RON
Mult succes!
01 Oct 2018