Împreună punem în mișcare roțile schimbării!

 

Adriana Olteanu Fundația Motivation România

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragilor, în octombrie voi lua startul Maratonului București, alături de #TeamMotivation. Alerg la Cursa Populară și susțin și pe această cale cauza Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante (uite informații aici).

Sunt parte a echipei Motivation Constanța din 2016. De atunci, merg împreună cu alți colegi la oamenii care și-au pierdut mobilitatea și le oferim scaune rulante pentru a-și duce viața mai departe după accidentele pe care le-au avut.

Mă deplasez cu scaunul rulant din 2001. De atunci, am avut mai multe modele de scaun rulant și spun din propria experiență că un scaun rulant potrivit schimbă viața omului.

Alerg cu drag de oameni cu scopul de a strânge 1000 RON, bani care vor fi folosiți de Motivation pentru a dona scaune rulante si a dărui, astfel, libertate de mișcare oamenilor cu dizabilități locomotorii.

M-aș bucura mult să mă susțineți prin donații.

Noi, la Motivation, credem că Împreună punem în mișcare roțile schimbării!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

1 Donații

20 Sep 2018
Adriana Olteanu : Fundația Motivation România
Împreună punem în mișcare roțile schimbării!