Adriana Olteanu - Fundatia Motivation

Împreună punem în mișcare roțile schimbării!

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor, în octombrie voi lua startul Maratonului București, alături de #TeamMotivation. Alerg la Cursa Populară și susțin și pe această cale cauza Fundației Motivation, Fondul Scaunelor Rulante (uite informații aici).

Sunt parte a echipei Motivation Constanța din 2016. De atunci, merg împreună cu alți colegi la oamenii care și-au pierdut mobilitatea și le oferim scaune rulante pentru a-și duce viața mai departe după accidentele pe care le-au avut.

Mă deplasez cu scaunul rulant din 2001. De atunci, am avut mai multe modele de scaun rulant și spun din propria experiență că un scaun rulant potrivit schimbă viața omului.

Alerg cu drag de oameni cu scopul de a strânge 1000 RON, bani care vor fi folosiți de Motivation pentru a dona scaune rulante si a dărui, astfel, libertate de mișcare oamenilor cu dizabilități locomotorii.

M-aș bucura mult să mă susțineți prin donații.

Noi, la Motivation, credem că Împreună punem în mișcare roțile schimbării!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

1 Donatii

20 Sep 2018