Cristian Alexandru - Fundatia Motivation

Alerg pentru independență în scaun rulant!

405 RON Donatii stranse
40.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Folosesc un scaun rulant de mulți ani, din cauza unui accident. De-a lungul timpului, scaunul meu rulant mi-a fost prieten de nădejde. M-a ajutat să ajung la școală, la întâlnirile cu prietenii, la serviciu și acasă la alți oameni aflați la început de drum în scaune rulante, pe care i-am îndrumat spre o viață independentă.

Știu din experiența mea că poți să ai o viață independentă dacă ai acces la un scaun rulant potrivit. Eu sunt în continuă mișcare și nu las niciun obstacol să mă împiedice să ajung în locurile care-mi plac sau să iau parte la evenimente importante pentru mine. 

Îmi doresc ca mai multe persoane cu dizabilități să se bucure de mobilitatea de care mă bucur eu. De aceea, iau startul la cursa de 3 km de la Maratonul București, motivat să strâng donații în Fondul Scaunelor Rulante. Acesta permite Fundației Motivation să doneze scaune rulante potrivite pentru cei care au nevoie de ele.

Vă invit să vă alăturați cu o donație, oricât de mică, pentru că împreună putem să facem o echipă puternică și să învingem izolarea!

Mulțumesc!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

09 Oct 2018
Esti un model pentru toti ! Felicitari
13 Sep 2018
Il cunosc pe Alexandru in momentele sale cele mai grele. Stiu ca banii vor ajunge unde trebuie.
12 Sep 2018