Karina Cernucan - Fundatia Motivation

Vreau o gașcă mare de prieteni motivați să facă bine!

1,000 RON Donatii stranse
50% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!


Sunt Karina și am 11 ani! Anul trecut, după ce am aflat că echipa Motivation aleargă la Maratonul Cluj Napoca și că prietenii mei s-au înscris, am decis să îi susțin! Mi-au povestit despre cauza lor și m-au convins că putem să schimbăm vieți în bine fără eforturi prea mari. Așa că, mi-am spart pușculiția și am donat economiile mele pentru Fondul Scaunelor Rulante.

M-am și antrenat cu vărul meu, iar acum vreau să dau vestea mai departe și să fac un pic mai mult. Vreau o gașcă mare de prieteni care să doneze câte puțin în Fondul Scaunelor Rulante și împreună să facem treabă bună. 

Știu că sunteți mulți și că așteptați doar un motiv să faceți bine, așa că vi-l dau eu acum: banii donați aici se transformă în scaune rulante, care îi ajută să se deplaseze pe cei care nu pot să meargă. Sunt oameni ca noi, care au nevoie doar de puțin sprijin ca să își transforme viața într-una mai bună!

Vă invit să faceți o donație aici, în contul meu și vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

5 Donatii

❤❤❤
23 Feb 2019

Constantin Mircea

150 RON
15 Feb 2019
15 Feb 2019
15 Feb 2019

Ioana Cernucan

150 RON
15 Feb 2019