Ștefana Gordon - Fundatia Motivation

Alerg cu prietenii mei de la Moti Cluj la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca!

470 RON Donatii stranse
47% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Ștefana și am împlinit 10 ani în luna februarie.
Iubesc Motivation foarte mult și de aceea vreau să alerg la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca și să susțin cauza lor. Merg la Cluj în fiecare vacanță și nu ratez nicio ocazie de a vizita biroul echipei Motivation din Cluj. Mi-ar plăcea ca peste ani să fac și eu parte din echipă și să ajut persoanele cu dizabilități.

O iubesc mult pe mătușa mea Ioana, care folosește un scaun rulant și de la ea am învățat multe despre nevoile persoanelor cu dizabilități.

Îmi amintesc că am avut la școală o temă cu o imagine în care apărea un copil în scaun rulant, iar întrebarea era care este diferența dintre mine și acel copil. Am răspuns că singura diferență pe care o văd e culoarea părului și că aș putea să fiu prietenă și să mă joc cu un copil în scaun rulant. 


Acum, abia aștept să iau startul la Maratonul Wizz Air Cluj-Napoca alături de prietenii mei. Alergăm pentru ca oamenii cu dizabilități să primească scaune potrivite și să se simtă liberi. 

Susțineți-mă cu o donație aici!
Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

8 Donatii

Anonymous

20 RON
10 Apr 2019

Bunicu'

50 RON
succes Stefy!!!!
08 Apr 2019
Succes Stefy!!!
02 Apr 2019

Alex si Victor

50 RON
Succes Stefana, iti tinem pumnii!
31 Mar 2019

Anonymous

25 RON
05 Mar 2019
Succes scumpa mea!!! sunt mandra de tine
05 Mar 2019
Succes Stefy!!!
24 Feb 2019

Anonymous

15 RON
Felicitari pentru curaj. Succes
20 Feb 2019