Dacian Tinc - Fundatia Motivation

Vă invit să faceți o donație aici și să vă alăturați echipei care pune în mișcare roțile schimbării!

720 RON Donatii stranse
72% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Moto-ul meu pentru participarea la Wizz Air Cluj Napoca Marathon în 2018 a fost: Împreună să alergăm spre aceeași destinație și tot împreună să învingem toate obstacolele din viață. Experiența de anul trecut, când am luat startul alături de prieteni cu și fără dizabilități, a fost una care mi-a întărit convingerea că împreună suntem mai puternici. 

M-am bucurat de cursă și de indepedența oamenilor în scaune rulante care au alergat distanțe similare cu mine. Am înțeles că un scaun rulant potrivit îți permite să faci lucrurile pe care ți le dorești, atunci când ai o dizabilitate locomotorie. M-am bucurat să văd cum un echipament potrivit reduce diferențele dintre cei cu și cei fără scaune rulante la purtător și cum ne ajută să fim în aceeași echipă pentru un scop comun.

De aceea, iau și anul acesta startul alături de prietenii mei din #TeamMotivation și sunt motivat să strâng donații pentru Fondul Scaunelor Rulante. Acesta permite Fundației Motivation România să doneze scaune rulante adaptate pentru nevoile oamenilor și să le dea ocazia să fie independenți, să iasă din izolare.

Vă invit să faceți o donație aici și să vă alăturați echipei care pune în mișcare roțile schimbării!
Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

7 Donatii

13 Apr 2019

Mihaela Ioana Plitan

40 RON
Felicitări!
12 Apr 2019

Andreea Ghișe

30 RON
12 Apr 2019
11 Apr 2019
11 Apr 2019
11 Apr 2019
Împreună facem o lume mai bună! Un om a zis:"Dacă vrei să vezi zile mai bune, tu fi schimbarea ce vrei să o vezi in lume
05 Apr 2019