#TeamMotivation Satu Mare - Fundatia Motivation

Schimbăm vieți în bine, în echipă!

425 RON Donatii stranse
17% Complete
2,500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu și fără scaune rulante la purtător, împreună suntem #TeamMotivation Satu Mare și alergăm ca să schimbăm în bine viața persoanelor care folosesc scaune rulante! 
Află mai multe despre motivația noastră și susține-ne cu o donație!

Adi Cherecheș

În urmă cu 25 de ani, m-am accidentat la joacă și de atunci viața mea s-a schimbat. În 2007, am luat primul contact cu Motivation la un meci de baschet, iar în 2015 am intrat în echipa Motivation Satu Mare. Aici am câștigat încredere în mine și am descoperit dorința de a ajuta alți oameni; aici am devenit instructor de viață independentă. Îmi doresc ca toți utilizatorii de scaun rulant să aibă un echipament corespunzător. De aceea, anul acesta m-am înscris la Maratonul Wizz Air Cluj Napoca la proba de 10 km și susțin proiectul Fondul Scaunelor Rulante.

Cristian Tătar

Motivul pentru care am ales să fac parte din echipa Motivation la Maratonul Wizz Air Cluj Napoca 2019 este să îmi dovedesc mie în primul rând că se poate și că pot depăși un obstacol de care îmi era frică într-o perioada. Condiția mea fizică nu îmi permitea în trecut să depun un efort major, dar anul acesta vreau să dovedesc că orice este posibil, indiferent de greutăți. Mă uit în jur și văd oameni capabili să depășească limite, iar asta reprezintă o provocare pentru mine. Oare pot fi la fel de bun? Sau mai bun?

Ciprian Petrache

Sunt motivat să particip pentru prima dată la Maratonul Wizz Air Cluj Napoca, la proba de 10 km, pentru a susține proiectul Motivation “Fondul Scaunelor Rulante” și pentru a-mi dovedi că pot.

Bogdan Cioltea

Sunt Bogdan Cioltea, am 28 de ani și sunt utilizator la scaunului rulant de mulți ani. Îmi plac provocarile, iar evenimentul Wizz-Air Cluj Napoca Marathon 2019 este prima mea provocare din acest an. Am (re)descoperit în grupul Motivation Satu Mare dorința de independență totală și îmi doresc ca fiecare utilizator de scaun rulant să simtă bucuria practicării sportului. Am practicat diverse sporturi, inclusiv saltul cu parașuta și am trăit senzații unice. Viața are un gust foarte plăcut, chiar daca este traită într-un scaun rulant! Cred că trebuie să gândim dincolo de barierele fizice.
Susțin proiectele Motivation și vă invit să donați pentru a susține viața independentă a tinerilor utilizatori de scaune rulante. 

Vasile Bota

Am 35 de ani și de la 14 mă deplasez în scaun rulant, după ce am căzut de la etajul 1. Îmi place să practic diferite sporturi, de la baschet la tenis de câmp. Acum practic caiac și, mai nou, schiatul într-un scaun rulant modificat. Îmi place să le arăt celor din jurul meu că se poate și altfel, deci asta mă motivează zi de zi. Anul acesta alerg pentru a doua oară la cursa de 10 km de la Maratonul Wizz Air Cluj Napoca și vă invit să mă susțineți.

Corina Șandru 

Folosesc un scaun rulant de multă vreme, 26 de ani, dar asta nu mai contează acum. Pentru mine, “el” (scaunul rulant) e cel mai bun prieten al meu.  Pe soare, pe ploaie, pe vânt, mă însoțește mereu. Alerg anul acesta la Wizz Air Cluj Napoca Marathon pentru ca toate persoanele aflate în situații asemănătoare cu a mea să aibă șansa de a avea un scaun rulant potrivit nevoilor lor și de a trăi viața așa cum este ea, cu bune și rele. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

4 Donatii

Lenuta Suciu

75 RON
Il sustin si apreciez pe Adrian Chereches, luptator si plin de energie.
29 Mar 2019
100 RON
Succes la maraton!
11 Mar 2019

Anonymous

100 RON
Bravo !!!felicitari!!!adrian un baiat de nota 10, se implica foarte mult in proiecte care isi ating scopul dorit speram sa progresezi si la alte sporturi precum kaiac canoe .Cine stie ,poate chiar de performanta ar fi frumos ai reusi tot ce iti propui.Felicitari motivation asteptam noi proiecte realizate cu succes alaturi de acesti copii minunati care nu se dau batuti niciodata "bravo lor"va respect si va salut
10 Mar 2019
05 Mar 2019