Cătălin Creangă - Fundatia Motivation

Alerg cu prietenii mei pentru cei care au nevoie de scaune rulante potrivite!

490 RON Donatii stranse
49% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Folosesc un scaun rulant de mai bine de 15 ani și în tot acest timp am înțeles că limitele noastre sunt cele pe care ni le impunem noi.

Cu scaunul meu rulant reușesc să fac tot ce îmi propun: alerg, ies la plimbare cu soția și copiii, merg la pescuit, la schi și oriunde îmi doresc. Am crăpat lemne în scaun rulant și lucrez în scaun rulant. Fac tot ce am de făcut. 

Iubesc să alerg în scaunul meu rulant care reprezintă în acest moment picioarele mele. Acesta este și unul dintre motivele pentru care iau startul pentru al doilea an la Maratonul Wizz Air Cluj Napoca, la cursa de 10 km.

Un alt motiv este acela că îmi doresc să văd cât mai mulți oameni în scaun rulant activi, care să-și trăiască viața liber și frumos. Pentru asta, știu că au nevoie înainte de toate de un scaun rulant potrivit, așa cum e cel pe care îl am și eu de la Motivation.

De aceea, vă invit să donați pentru proiectul Fondul Scaunelor Rulante, prin care se donează scaune rulante potrivite.

Vă mulțumesc că faceți echipă cu mine de dragul binelui!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

5 Donatii

Anonymous

100 RON
12 Apr 2019

Cristinel C.

150 RON
Din putinul meu...si de la Dumnezeu mai mult!
11 Apr 2019

Doina Pop

30 RON
Felicitări Cătălin, faci o treabă bună! :*
09 Apr 2019
Felicitari, sanatate multa si spor in toate!
19 Mar 2019

Adrian Chira

60 RON
Succes cătălin
09 Mar 2019