Alerg pentru că vreau să le redau și altora încrederea și independența!

 

Adrian Țânțaș Fundația Motivation România

35% Complete
350 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Numele meu este Adrian Țânțaș și de aproape 4 ani viața mea s-a schimbat. În urma unui plonjon în apă, am ajuns într-un scaun rulant și am fost nevoit să mă adaptez unui nou stil de viață, chiar daca nu a fost deloc ușor.

Am acceptat cu greu ideea că trebuie să folosesc un scaun rulant pentru a mă deplasa și că voi face multe lucruri altfel decât știam, dar, cu ajutorul familiei, prietenilor și al colegilor de la Motivation, am ajuns să fiu independent.

Particip pentru a doua oară la Maratonul Internațional Wizz Air Cluj-Napoca și susțin proiectul Fondul Scaunelor Rulante, cel care ne permite să donăm peste 1000 de scaune rulante potrivite anual și să le redăm libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Susține și tu echipa noastra cu o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimaraton- 10 km- Cros - 5 km- Cursa copiilor Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 14 Aprilie. Mai multe detalii despre eveniment puteți g

 

3 Donații

03 Apr 2019
28 Mar 2019
27 Mar 2019
Adrian Țânțaș : Fundația Motivation România
Alerg pentru că vreau să le redau și altora încrederea și independența!