Adrian Țânțaș - Fundatia Motivation

Alerg pentru că vreau să le redau și altora încrederea și independența!

350 RON Donatii stranse
35% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Adrian Țânțaș și de aproape 4 ani viața mea s-a schimbat. În urma unui plonjon în apă, am ajuns într-un scaun rulant și am fost nevoit să mă adaptez unui nou stil de viață, chiar daca nu a fost deloc ușor.

Am acceptat cu greu ideea că trebuie să folosesc un scaun rulant pentru a mă deplasa și că voi face multe lucruri altfel decât știam, dar, cu ajutorul familiei, prietenilor și al colegilor de la Motivation, am ajuns să fiu independent.

Particip pentru a doua oară la Maratonul Internațional Wizz Air Cluj-Napoca și susțin proiectul Fondul Scaunelor Rulante, cel care ne permite să donăm peste 1000 de scaune rulante potrivite anual și să le redăm libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Susține și tu echipa noastra cu o donație!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

3 Donatii

03 Apr 2019
28 Mar 2019
27 Mar 2019