Alerg alături de Fundația Motivation pentru vieți schimbate în bine!

 

Raluca Magyar Fundația Motivation România

3% Complete
30 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Numele meu este Magyar Raluca, sunt o persoană dinamică, veselă, optimistă, empatică și creativă, dornică să descopăr frumusețea din simplitatea lucrurilor.

Sunt impresionată de implicarea Fundației Motivation, care ajută și sprijină persoanele cu dizabilități, drept pentru care am decis să particip în aprilie la Maratonul Internațional de la Cluj. Vreau sa contribui și să adun cât mai multe donații în Fondul Scaunelor Rulante. Acest Fond ne ajută să le redăm libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități printr-un scaun rulant potrivit.

Vă invit să vă alăturați și voi cu o donație!
Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimaraton- 10 km- Cros - 5 km- Cursa copiilor Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 14 Aprilie. Mai multe detalii despre eveniment puteți g

 

1 Donații

13 Apr 2019
Raluca Magyar : Fundația Motivation România
Alerg alături de Fundația Motivation pentru vieți schimbate în bine!