Raluca Magyar - Fundatia Motivation

Alerg alături de Fundația Motivation pentru vieți schimbate în bine!

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Magyar Raluca, sunt o persoană dinamică, veselă, optimistă, empatică și creativă, dornică să descopăr frumusețea din simplitatea lucrurilor.

Sunt impresionată de implicarea Fundației Motivation, care ajută și sprijină persoanele cu dizabilități, drept pentru care am decis să particip în aprilie la Maratonul Internațional de la Cluj. Vreau sa contribui și să adun cât mai multe donații în Fondul Scaunelor Rulante. Acest Fond ne ajută să le redăm libertatea de mișcare persoanelor cu dizabilități printr-un scaun rulant potrivit.

Vă invit să vă alăturați și voi cu o donație!
Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Wizz-Air Cluj Napoca Marathon ~ 2019

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimara

1 Donatii

13 Apr 2019