Mircea Nan - Fundatia Motivation

Alerg pentru ca fiecare km de-al meu să ajute oamenii cu dizabilități!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta iau startul alături de #TeamMotivation, la Maratonul București.

Pe 13 octombrie, alerg 21 de Km pentru ca persoanele cu dizabilități să primească scaune rulante potrivite.

Sunt oameni care au trecut prin accidente, și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de sprijinul nostru! 

Alerg, pentru ca fiecare km de-al meu sa fie un plus pt oamenii cu dizabilitati, noi suntem cei care putem sa-i ajutam pe ei!

Îmi propun să strâng donații de 1500 RON. Vă îndemn să mă susțineți! 

Orice donație, indiferent de sumă, ajută un om cu dizabilități locomotorii să poată primi un scaun rulant, potrivit nevoilor lui de zi cu zi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!