Maria Vitan - Fundatia Motivation

Alerg pentru oamenii în scaune rulante!

500 RON Donatii stranse
25% Complete
2,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 12 Octombrie iau startul cursei pentru copii, la Maratonul București.

Voi alerga cu bucurie și determinare pentru oamenii care au de nevoie de scaune rulante. Am prieteni care se deplasează cu scaune rulante, pe care i-am întâlnit la locul de muncă al mamei și de la care știu cât de importnt este scaunul rulant pentru un om care nu poate să meargă.

Îmi doresc să mă încurajați prin donații!

Tare m-aș bucura să strâng 2000 lei, pentru 4 scaune rulante și să ajut oamenii să aibă libertate de mișcare.

Vă mulțumesc pentru încredere și devotament! Am să alerg cât pot de tareeeee!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

6 Donatii

Anonymous

50 RON
11 Oct 2019

Run

150 RON
29 Sep 2019
Multa bafta, Maria!
06 Sep 2019
Felicitări Maria !!! Am încredere în tine... ❤️
05 Sep 2019

Anonymous

50 RON
Succes fetita frumoasa, sufletista si talentata!
05 Sep 2019
AM ÎNCREDERE IN TINE!
05 Sep 2019