Laura Alexandra Costiuc - Fundatia Motivation

Alerg cu gândul că astfel pot veni în ajutorul oamenilor cu dizabilități locomotorii!

180 RON Donatii stranse
18% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă pregătesc să alerg pentru prima dată în cadrul unui eveniment sportiv, la Maratonul București. Pe 12 octombrie iau startul Cursei Populare alături de prietenii mei de la Fundația Motivation.

În urmă cu 5 ani am cunoscut Motivation într-o tabăra pentru copii cu dizabilități. Acea tabăra a produs un click în sufletul meu și a generat dorința de a ajuta cât mai mult oamenii cu dizabilități. Așa că, acum, sunt studentă la facultatea de kinetoterapie.

Alerg cu bucurie pentru un scop nobil! Îmi propun să strâng suma de 1000 lei, din acești bani urmând ca Motivation să doneze 2 scaune rulante celor care au nevoie de ele să își recapete, treptat, independența.

Binele se face împreună!

Vă invit să donați și împreună să oferim oamenilor cu dizabilități libertate de mișcare și viață independentă. Dar din dar, se face rai!

Va mulțumesc și ne vedem la maraton!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

25 Sep 2019

Madalina Giurea

30 RON
10 Sep 2019
Imi doresc ca cel ce v-a primi acel scaun sa se bucure de ajutorul pe care i l-am dăruit !
06 Sep 2019
06 Sep 2019