Alerg cu gândul că astfel pot veni în ajutorul oamenilor cu dizabilități locomotorii!

 

Laura Alexandra Costiuc Fundația Motivation România

18% Complete
180 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mă pregătesc să alerg pentru prima dată în cadrul unui eveniment sportiv, la Maratonul București. Pe 12 octombrie iau startul Cursei Populare alături de prietenii mei de la Fundația Motivation.

În urmă cu 5 ani am cunoscut Motivation într-o tabăra pentru copii cu dizabilități. Acea tabăra a produs un click în sufletul meu și a generat dorința de a ajuta cât mai mult oamenii cu dizabilități. Așa că, acum, sunt studentă la facultatea de kinetoterapie.

Alerg cu bucurie pentru un scop nobil! Îmi propun să strâng suma de 1000 lei, din acești bani urmând ca Motivation să doneze 2 scaune rulante celor care au nevoie de ele să își recapete, treptat, independența.

Binele se face împreună!

Vă invit să donați și împreună să oferim oamenilor cu dizabilități libertate de mișcare și viață independentă. Dar din dar, se face rai!

Va mulțumesc și ne vedem la maraton!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 12-a ediție, iar anul acesta va fi pe 12-13 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

4 Donații

25 Sep 2019

Madalina Giurea

30 RON
10 Sep 2019
Imi doresc ca cel ce v-a primi acel scaun sa se bucure de ajutorul pe care i l-am dăruit !
06 Sep 2019
06 Sep 2019
Laura Alexandra Costiuc : Fundația Motivation România
Alerg cu gândul că astfel pot veni în ajutorul oamenilor cu dizabilități locomotorii!