Nicoleta Pleșoiu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! M-aș bucura mult să mă susțineți cu donații!

1,000 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Pe 13 Octombrie iau startul alături de #TeamMotivation, la Maratonul București.

Alerg 10 km și îmi propun să strâng bani pentru a veni în ajutorul oamenilor care au trecut prin diferite accidente auto, de înot, de muncă. Sunt oameni care și-au pierdut mobilitatea și au nevoie de scaune rulante.

Îmi propun să strâng 1000 lei, echivalentul a două scaune rulante donate de Fundația Motivation.

M-aș bucura mult să mă susțineți!

Mulțumesc!

P.S. Motivation donează anual peste 1000 de scaune rulante de calitate oamenilor cu dizabilități locomotorii din România. Vă invit să faceți parte din acest proiect printr-o donație, indiferent de suma pe care o puteți dărui (www.motivation.ro).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

8 Donatii

Anonymous

560 RON
11 Oct 2019

Dany

20 RON
08 Oct 2019

Bianca Dumitru

30 RON
27 Sep 2019

Anonymous

75 RON
20 Sep 2019
18 Sep 2019
Donatie
13 Sep 2019

De la prieteni

205 RON
13 Sep 2019
12 Sep 2019