Ionela Ionescu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

400 RON Donatii stranse
40% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg cursa de 10 km la Maratonul București pentru cauza Fundației Motivation. Am decis să mă implic și prin participarea mea la eveniment să strâng 1000 lei, ceea ce înseamnă două scaune rulante donate de Motivation oamenilor cu dizabilități locomotorii.

Sunt oameni care, de multe ori în mod imprevizibil, au ajuns să folosească scaune rulante din cauza unor accidente nefericite din viața lor: auto, de înot, căderi de la înălțime.

Prietena mea Iuliana, asistent social la Motivation, povestește cu emoție despre oamenii în scaune rulante cu care interacționează și despre schimbarea pe care fundația o aduce în viața acestora. Vă puteți convinge și voi că fac treabă bună dacă intrați pe www.motivation.ro.

Am toată încrederea că veți susține inițiativa mea, de a alerga pentru cauza Motivation, prin donații!

Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

7 Donatii

Anonymous

50 RON
15 Oct 2019
Fugi Ionela! Fugi!
11 Oct 2019
Mult succes
09 Oct 2019

Anonymous

30 RON
09 Oct 2019

Anonymous

20 RON
07 Oct 2019

Anonymous

100 RON
04 Oct 2019

Anonymous

75 RON
Succes!
04 Oct 2019