Alexandra & Andrei Ene - Fundatia Motivation

Împreună putem oferi șansa la o viață independentă!

320 RON Donatii stranse
32% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hei!

În octombrie vom alerga pentru a doua oară la Maratonul București, Cursa Populară, alături de Fundația Motivation.

Facem acest lucru din dorința de a ajuta și de a încerca sa fim mai aproape de persoanele cu dizabilități. De aceea, dăm startul campaniei prin care ne dorim să strângem suma de 1000 lei ce va acoperi două scaune rulante care vor fi donate persoanelor cu dizabilități.

Fiți alături de noi printr-o donație!

Scaunul rulant este obligatoriu pentru șansa la egalitate și viață normală!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

4 Donatii

Bullion

150 RON
01 Oct 2019

Anonymous

30 RON
Felicitari pentru initiativa!
30 Sep 2019

Anonymous

30 RON
Succes!
30 Sep 2019

Andy

110 RON
Felicitari si tineti-o tot asa!
30 Sep 2019