Ileana Ionescu - Fundatia Motivation

Alergăm pentru dreptul la o viață activă a oamenilor cu mobilitate redusă!

635 RON Donatii stranse
90.714285714286% Complete
700 RON Target
11 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

M-am hotărât să particip din nou la Maratonul București, alături de Fundația Motivation. De data aceasta voi fi prezentă împreună cu fiica mea de 1 an la cursa Jogging în Scutece.

De ce fac asta? Cred cu tărie în cauzele Motivation, cred cu tărie în priceperea și puterea de lucru a angajaților fundației (citește și tu despre Motivation pe https://motivation.ro/).

Ce susțin anul acesta mai exact? Fondul scaunelor rulante.

Te-ai gândit câte kilograme are un scaun rulant, care este mecanismul de construcție, materialele folosite? Sunt mulți tineri în scaune rulante vechi, stricate, inadecvate staturii/ greutății lor sau stilului de viață și abilităților lor. Din păcate, nu își permit unul care să le ofere posibilitatea unei vieți active: unul din materiale ușoare, rezistente, care se mișcă bine, se pliază repede pentru transportul cu mașina. Un astfel de scaun ajunge la sume exorbitante, făcându-le inaccesibile.

Fundația Motivation dorește să ofere cât mai multe astfel de scaune rulante celor care au nevoie. Iar eu și Anastasia îi susținem prin participarea la Maraton și prin strângere de fonduri. Ajută-ne și tu!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

11 Donatii

Adina

75 RON
Felicitari!
15 Oct 2019

Anonymous

75 RON
Succes fetelor!
12 Oct 2019

Irina B

50 RON
Go go go!
26 Sep 2019
Bravo!
26 Sep 2019
24 Sep 2019
Bravo fetelor! Va sustin cu aplauze!:*
24 Sep 2019
24 Sep 2019

Liliana Rotaru

30 RON
24 Sep 2019
Go, go, girls!
18 Sep 2019

Ionela Amalia Mătiuț

50 RON
Cinste ție, Uca!
18 Sep 2019

Elena M

75 RON
Hai Anastasia! Hai Ileana!
17 Sep 2019