Victor Gheorghiu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susține și tu cauza cu o donație!

240 RON Donatii stranse
12% Complete
2,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Victor și pe 13 Octombrie voi alerga la Maratonul București, cursa de 10 km, pentru Fundația Motivation.

Am decis să alerg alături de #TeamMotivation deoarece misiunea lor este una cu adevărat nobilă: aceea de a reda zâmbetul, încrederea și libertatea de mișcare a oamenilor cu mobilitate redusă.

Ce face Fundația Motivation? MOTIVEAZĂ oamenii cu dizabilități să-și exploreze potențialul și să devină cât mai independenți. Fie că s-au născut cu dizabilitate motorie sau și-au pierdut mobilitatea în diferite accidente, aceștia au nevoie de scaune rulante. Iar un scaun rulant potrivit este primul pas spre independență.

Împreună cu voi doresc să strângem 2000 RON, echivalentul a patru scaune rulante pe care Motivation le va dona.

Haideți să schimbăm vieți! Vă rog să donați, să transmiteți mesajul mai departe și de ce nu...să veniți și voi în echipa Motivation!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

5 Donatii

Anonymous

15 RON
26 Oct 2019

Anonymous

100 RON
12 Oct 2019
pV=mRT
12 Oct 2019

Mihnea Istrate

100 RON
12 Oct 2019
18 Sep 2019