Mihai Cristea - Fundatia Motivation

"Atât timp cât există viață, există speranță", Stephen Hawking

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 12 Octombrie iau startul Cursei Populare de la Maratonul București alături de Fundația Motivation.

Îmi place mult un citat al lui Stephen Hawking : "Atât timp cât există viață, există speranță".

Alerg cu speranța că voi reuși să strâng, cu ajutorul vostru, donații de 1000 RON, echivalentul a două scaune rulante. Acestea vor ajunge la persoane care au trecut prin accidente auto, de înot, au căzut ori au trecut prin alte situații care i-au adus în situația de a folosi scaune rulante.

Am decis să nu ramân indiferent la nevoile oamenilor a căror mobilitate depinde de un scaun rulant.

Aceeași decizie o poți lua și tu, donând aici.

Despre Motivation poți afla mai multe pe www.motivation.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fondul Scaunelor Rulante

Un scaun rulant potrivit este esențial pentru învingerea izolării și pentru o viață independentă a persoanelor cu dizabilități locomotorii.

De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care finanțează și furnizează scaune rulante potrivite pentru persoanele cu mobilitate redusă care nu își permit un astfel de echipament sau sunt uitate de sistemul public de asigurări de sănătate.

EN:

An appropriate wheelchair is essential for a person with disabilities, in order to break isolation and lead an independent life. 

This is why, Motivation created the Wheelchair Fund, which aims to finance and deliver appropriate wheelchair for people with mobility disabilities who cannot afford such equipment or are forgotten by the public health insurance system.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2019

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

3 Donatii

Biju-Giftshop

70 RON
11 Oct 2019
Ne vedem pe traseu
18 Sep 2019
18 Sep 2019